WAAR KAN IK U VAN
DIENST MEE ZIJN?

Gespecialiseerd in haar & make-up

Ik werk volgens afspraak:
Maandag: 09:00 – 18:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 15:00
Zondag: gesloten

** Aanvraag diensten buiten
openingsdag/tijden graag contact nemen via mail of telefoon. Dit geldt ook voor feestdagen.

Diensten

Heeft u vragen over mijn diensten? Neem vrijblijven contact met mij op!

KNIPPEN

Behandelingen voor Dames, Heren, Kinderen, Jeugd en 65+ers.
Na het knippen wordt het haar droog geföhnd. Wilt u graag uw haar in model geföhnd en / of gestyled hebben? Dan komt er toeslag bij.

KLEUREN

Naast standaard kleur behandeling, kan ik ook andere behandelingen uitvoeren zoals; highlights, lowlights, uitgroei, blondering, duo kleuringen, dip dye, ombre, en balayage. Duur van de behandelingen hangt van de haarlengte af, de soort behandeling en de conditie van het haar. Dat geldt ook voor de tarieven.

HAAR OMVORMING (PERMANENT/TIJDELIJK)

Permanent behandelingen kan in 2 delen:
Krul permanent en Stijle permanent.

              krulpermanent / semi permanent
Bij krulpermanent / semi permanent wordt uw haar gewikkeld in permanent wikkels. De vloeistof die we gebruiken hangt af van de haarlengte en uw haarconditie (eerder gepermanent of haar gekleurd).
Resultaat: Krul of slag volgens de wens van de klant.

              Keratine treatment
** binnenkort verkrijgbaar in de salon

Hairstyling
Wilt u graag eens een ander model van uw haar zonder te knippen of te laten permanenten? Krullend, watergolf, beach waves, volume, vlechten, stijlen of opsteken? Met deze behandelingen kan ik voor u een nieuwe “look” creëren zoals u zelf wenst. Elke techniek die wij toepassen geeft een nieuw model. U zult verrast zijn over het resultaat.

CREAMBATH (INDISCHE HAIR SPA)

Creambath komt oorspronkelijk uit Indonesie. In Nederland wordt het Haarspa genoemd. Het verschil tussen Creambath en Haarspa is hoe de behandeling wordt uitgevoerd. Bij Creambath behandeling krijgt u een verzorgend haarmasker, hoofdmassage en nek en schoudermassage. De massage is bedoeld om de doorbloeding rondom de hoofdhuid, nek en schouder te stimuleren. Creambath vermindert haaruitval, stimuleert de haargroei en verzorgt uw haar. Geadviseerd

wordt dit eens keer per 3 of 4 weken te herhalen. Creambath is geschikt voor zowel vrouwen als mannen, vooral bij poreus, haaruitval of dof haar. De haarmaskers zijn gevarieerd voor normaal, droog of gekleurd haar. Naast het ontspanningsmoment, krijgt uw haar ook speciale aandacht door deze behandeling.

LASH LIFTING (WIMPERS LIFTING)

Lash lifting of wimpers lifting is een behandeling om uw eigen wimpers te krullen / liften met een speciale permanent vloeistof. Zo creëren wij een mooie uitstraling van uw ogen maar u behoudt uw eigen wimpers.

WENKBRAUWEN

Wenkbrauwen zijn de meest belangrijke onderdel van het gezicht. Epileren of harsen met wax, verven met standaard wenkbrauw verf of kiest u Henna Brows Treatment? Dat is uw keuze.

Henna Brows Treatment
Henna komt oorspronkelijk uit India. De Henna is 100% natuurlijk en met water basis meng oplossing middel. Bij Henna Brows Treatment worden uw wenkbrauwen geëpileerd (brow mapping), gevormd volgens uw wens en uw gezichtsvorm. Daarna komt de kleuranalyse om te bepalen welke kleur bij u past. Henna Brows blijft tot 3 weken lang op de hartjes en 4-6 weken lang op de huid zitten (huid type gevarieerd)

PMU Ombré Brows / POWDER BROWS

Wat is Ombré Brows / Powderbrows

Ombre brows is de nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up voor wenkbrauwen. De wenkbrauwen worden licht ingeschaduwd met de PMU pigmenten vanaf de aanzet naar de punten toe donkerder, waardoor het een mooie overloopt heeft maar ook heel zacht en natuurlijk oogt. 

Met deze allernieuwste techniek creëer ik prachtige, vollere wenkbrauwen maar toch met een zachte natuurlijke uitstraling. 

Voor wie is deze techniek geschikt?

Ombre brows zijn geschikt voor alle huidtypen en een goede oplossing voor iedereen die natuurlijke wenkbrauwen wil hebben. Je hoeft niet meer te tekenen, dat bespaart veel tijd. Elke ochtend wordt je wakker met perfecte wenkbrauwen. 

Hoe ziet de behandeling eruit?

Bij de intake voor uw Powderbrows bespreken we uw wensen en verwachtingen van deze behandeling. Daarna teken ik de gewenste vorm van uw wenkbrauwen. Dan bepalen we de juiste kleur die het best bij uw huidskleur, haarkleur en uw gezicht past. Als u tevreden bent met dit geheel, kan de behandeling starten en worden uw wenkbrauwen gepigmenteerd. De gehele behandeling met intake kan tot 2-2,5 uur duren. Na de behandeling geef ik u de nazorg instructies, die u ook schriftelijk mee krijgt.

Wanneer mag / kan ik deze behandeling niet ondergaan? Laat geen PMU aanbrengen:

 • op een litteken dat minder dan een jaar oud is;
 • op een plek waar minder dan zes weken geleden PMU is gezet;
 • op een plek waar minder dan drie maanden geleden een PMU of tatoeage is weg gelaserd of waar de laserwond nog niet genezen is;
 • op geïrriteerde huid zoals bultjes, donkere moedervlekken of zwellingen;
 • als je onder invloed bent van alcohol of drugs;
 • als je zwanger bent.
 • Als u een Botoxbehandeling hebt ondergaan binnen 2 maanden van de semi-permanente behandeling
 • Als je bloedverdunners neemt

Daarnaast Pmu wordt afgeraden als u één van de volgende aandoeningen heeft:

 • diabetes
 • hemofilie
 • tijdens chemotherapie
 • chronische huidziekte zoals eczeem, psoriasis
 • allergie voor pigmentstoffen of andere materialen waarmee PMU wordt gezet
 • immuunstoornis
 • hart- en vaatafwijkingen
 • bij gebruik van Roaccutane (anti-acne middel)

Heeft u één van deze aandoeningen of gebruikt u antistollingsmiddelen of antibiotica? En wilt u toch PMU? Overleg dan eerst de mogelijkheden met een arts. Voorafgaand aan elke behandeling zal er een uitgebreide vragenlijst ingevuld worden waarop alle contra-indicaties zullen worden doorgenomen.

MAKE-UP

Heeft u een feestje of een andere speciale gelegenheid? Gaat u trouwen? Wilt u mooi zijn en stralen op uw bijzondere dag? Heeft u weinig kennis van make-up of bent u niet in het bezet van make-up spullen maar wilt u toch graag opgemaakt worden en weet u niet hoe of wat? Dan kunt u bij mij terecht. Door mijn ervaring op het gebied van make-up en verzorging, help ik u met plezier en persoonlijke aandacht. Heeft u een speciale wens qua make-up? Dat kan natuurlijk ook.

U kunt bij mij terecht van Dag make-up, Avond make-up, Bruidsmake-up, Gala make-up, TV make-up, Camoufleren mannen tot Travestie make-up. Voor fotoshoot of modeshow is het mogelijk mij in te huren voor een hele (8,5 uur) of een halve dag (4,5 uur). Graag minimaal 3 weken van tevoren te reserveren.