GLOW BY DEBBY

Mijn verhaal

Over mij

Debby Bakker

Beauty was altijd een passie van mij. In Indonesië heb ik dan ook bij een beauty salon gewerkt. In de salon heb ik heel wat verschillende werkzaamheden gedaan. Onder andere: knippen, kleuren, permanent, massage, gezichtsbehandelingen, visagie, manicure, pedicure en haar extensies.

Uit de passie die ik voor beauty heb haal ik elke dag erg veel energie om achter mijn dromen aan te gaan. In 2014 volgde ik de kappersopleiding bij Acuive opleidingen in Amersfoort. De combinatie van school, kinderen en werk was pittig voor mij maar ik ben in 2016 geslaagd en een gecertificeerd kapper geworden. Het originele plan was om als hobby een kapster te worden naast mijn fulltimebaan. Maar ik vond dit leuker om te doen en daarom ben ik mij meer gaan verdiepen in uiterlijke verzorging.

Begin 2018 volgde ik de visagiste opleiding bij Facefacts academy in Heerenveen. Het was erg leuk en interessant maar ook erg intensief. Voor de zomervakantie heb ik de opleiding afgerond en het diploma gehaald. Ik was hier super blij mee maar ik wou het liefst nog verder leren. Dit plan werd in werking gesteld toen ik na de zomervakantie begon met de bridal trainingen. Ondertussen heb ik al veel opdrachten binnen gehaald. Onder andere: bruiloften, modeshows en fotoshoots. Na een aantal cursussen van bridal hairstyling heb ik de extra certificaten gehaald. Ik blijf altijd leergierig en ga binnenkort beginnen met extra certificeringen. Dit zult u binnenkort gaan zien op mijn website.